TURK

VEČJI.HITREJŠI.MOČNEKJŠI

Manjkajoča sestavina za izboljšanje vaših dvigov, krepitev moči, več kot si mislili, da je to mogoče.

Hitra dostava po celi Sloveniji

dobi MESEČNO ZALOGO BREZPLAČNO

V kolikor niste zadovoljni po mesecu vam kupnino vrnemo po nasih pravilih vrnitve. Dovolimo si zaračunati stroške obdelave. 

ponujamo pakete 

Brezplačni prvi mesec

3 mesečna zaloga Prihrani 20 %

6 mesečna zaloga Prihrani 30 % 

As Low As

€19/mo

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam

NE ZARAČUNAVAMO POŠTNINE

kaj je turkone?

Turkesteron je ekdisteroid, steroid, ki ga običajno najdemo v rastlinah in žuželkah. Odgovorni so za razvoj teh žuželk, zlasti za ličkanje in rast.
Turkesteron v obliki prehranskega dopolnila je običajno iz rastline Leuzea. Mnogi od teh ekdisteronov so si podobni po svojih učinkih na ljudi, vendar se običajno zdi, da ima turkesteron najmočnejše učinke.
Turkesteron je pridobil veliko zanimanja v skupnosti bodybuildinga, saj lahko dramatično izboljša vašo zmogljivost, dosežke in spremeni sestavo telesa.
Njegova učinkovitost je bila primerjana z anaboličnimi steroidi, vendar nima androgenih slabosti, ki jih vsebujejo te spojine. Prav tako se še vedno šteje za “naravnega” in ga WADA ne prepoveduje (vsaj še).

KORISTI TURKone ZA ZDRAVJE

Turkesteron ima številne koristi za zdravje, vključno z:
– Lahko pomaga izboljšati pusto mišično tkivo
– izboljša telesno sestavo in razmerje med mišicami in maščobo
– izboljša delovanje spomina
– večja mišična vzdržljivost.
– Izboljšan čas okrevanja.
– Potencialno kaže pozitivne rezultate pri anksioznosti
– potencialno lahko izboljša spanec, holesterol in raven glukoze
– Podobne koristi kot pri steroidih, ne da bi bilo treba ciklično ali PCT
Večina športnikov uporablja turkesteron predvsem zaradi estetskih koristi in koristi za izgradnjo mišic – vendar ne smemo zanemariti tudi pomožnih koristi za učinkovitost in zdravje.

NEŽELENI UČINKI TURKone

Turkesterone is appealing because it has many of the anabolic effects of steroids – without being a steroid and without having the androgenic downsides that come along with them.

At this point, there are no known side effects (short or long term) of Turkesterone.

The main side effects are unknown. The main downside to taking Turkesterone at this point in time is the lack of full know

NAJBOLJŠI DODATEK TURKONE

V zadnjih nekaj mesecih je priljubljenost turkesterona zelo narasla. Če nameravate kupiti Turkesterone na spletu je najbolje da ga kupite od najboljsega na trgu. Preverjena nemska kvaliteta z iskusenimi certificiranimi nutricionisti.

Ali TurkOne (Turkesteron) velja za steroid?

Turkesteron je fitoekdisteroid. Je analog žuželčjega steroidnega hormona, vendar ga WADA trenutno ne prepoveduje in ne šteje med tipične “steroide”. Je sestrska spojina ekdisterona.

Koliko prehranskega dopolnila Turkesteron naj vzamem?

Nekateri športniki jemljejo do 1000 mg na dan. Nekateri jemljejo več kot 1 g, čeprav učinki na tej ravni še niso bili raziskani.

Ali ste še vedno natty, če vzamete Turkesteron?

Turkesterona ni na seznamu prepovedanih snovi – čeprav so učinki tako dobri, da so nekatere študije priporočale, da bi moral biti. To se lahko vedno spremeni, vendar je za zdaj turkesteron zagotovo zakonit in ne velja za prepovedano snov.

izjave naših strank

Zelo koristno.
Star 42 let. 27 let treninga. Spremljam vsako kalorijo in vsak trening. Veliko preiskusil a nad turkone navdušen. Dosegel znaten napredek v zadnjih 5 tednih in približno 2Kg težji. Uporabljam 6 kapsel na dan.

Amir

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in”

Jinga Low

Poskusil sem veliko dodatkov, vendar je ta daleč najboljši. Redno dvigujem 120 kg pri mrtvih dvigih. Po nekaj tednih sem v istem razponu ponovitev dosledno dvignil do 140 kg. Resnično veličastno. Hvala turkone.

Matej

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in”
Marissa James

ZBRANE ŠTUDIJE, RAZISKAVE IN ČLANKI O TURKESTERONU

– Sinteza in biološke aktivnosti 11α-acetilnih derivatov turkesterona
– Turkesteron @ Exercise.com
– Napredni molekularni laboratoriji
– Turkesteron na Impossible Fitness
– Turkesteron @ Examine.com
– Turkesteron Ultimate Guide
– Turkesterone na Ncats
– Imunomodulatorna in antistresna aktivnost ekdisterona in turkesterona v stresnih pogojih, ki jih povzroča imobilizacija, pri miših

turk

večji.hitrejši.močnejši

Manjkajoča sestavina za izboljšanje vaših dvigov, krepitev moči, več kot si mislili, da je to mogoče.

naročila

Monday-Friday: 08:00 – 19:00pm

Saturday: 08:00 – 17:00

Sunday: 08:00 – 17:00

brezplačna mesečna zaloga