Preverjena Nemška kakovost | Dostava BREZPLAČNA

za moške

ki vejo

kaj hočejo.

Milijoni moških po svetu imajo težave v spolnosti

Težave med rjuhami prizadenejo številne Slovence. Ocenjujejo, da ima težave v spolnosti kar 25 milijonov moških po celem svetu. Zatorej, zagotovo niste edini in tudi ne prvi in ne zadnji, ki se soočate z upadom spolne sle in moči, težavami z doseganjem orgazma in s težavami pri ohranjanju erekcije med spolnim odnosom.

Težave med rjuhami niso več tabu tema / razbijamo stereotipe

Še nedolgo nazaj je bila to tabu tema, o kateri so moški le neradi govorili. Morda je to nelagodje povezano s tem, da v naši družbi veljajo različni stereotipi, začenši s tem, da so pravi moški vedno za akcijo.

Drugi prežvečen stereotip pa je v tem, da če niste zmožni zadovoljiti partnerja/partnerke v spolnosti, niste dovolj »moški«. Kot nekakšni beta samci, ki sledijo alfa samcem. Če se boste vdali takšnim mislim, se boste postavili v položaj, ko se boste še bolj obremenjevali, vse to pa bo zadeve le še poslabšalo, saj je spolna moč tesno povezana s psiho.

Posledice: izguba samozavesti, občutki krivde in razdori v partnerskih odnosih

Znano je, da spolne motnje negativno vplivajo na kakovost življenja in puščajo tudi psihološke posledice, zato moški lahko sčasoma izgubijo samozavest, se počutijo krive za neuspehe in doživljajo globoke stiske, ki jih povzroča spolna frustriranost.

Če spolne disfunkcije trajajo dlje časa, se v partnerski odnos lahko prikrade razdor, ki prizadene oba partnerja, saj se ne moreta čustveno povezati. Za mnoge moške je to lahko zelo stresno, saj si želijo zadovoljiti partnerja v spolnosti, pa tega na biološki ravni ne zmorejo uresničiti.

20

Let iskušenj

3

Kapsule na dan

26000+

Zadovoljnih moških

8

Kvalitetnih ter skrbno izbranih hranil in sestavin!

Po 40 letu se libido in spolna moč zmanjšujeta zaradi padca testosterona

staminA

eliksir za njega

Raven libida se skozi življenje lahko nenehno spreminja. Spolni nagon je drugačen pri vsakem posamezniku in ne moremo reči, da obstaja »normalen« libido.

A dejstvo je, da se libido s starostjo zmanjšuje, povečujejo pa se tudi možnosti za težave s spolnimi disfunkcijami. S starostjo po povsem naravni poti upadajo ravni testosterona v telesu. Ravni tega moškega hormona se nato vsako leto nižajo za vsaj 5%.

In, zakaj je to težava? Zato, ker vedno nižje ravni testosterona vplivajo na zmanjšano željo po spolnosti, poleg tega starejši moški tudi opažajo, da potrebujejo mnogo več časa, da dosežejo in tudi ohranijo erekcijo pri spolnem odnosu.

Tudi mladi se vedno pogosteje soočajo s težavami v spolnosti

Čeprav imajo mladi moški kar precejšnje zaloge testosterona v telesu, se navkljub temu lahko soočajo z upadom želje po spolnosti, erektilnimi disfunkcijami in z nezmožnostjo doseganja orgazmov. Če vzroka ne gre iskati v testosteronu, zakaj potem prihaja do težav?

V večji meri se pri mladih moških prepletajo psihološki dejavniki, skupaj s tesnobo, utrujenostjo, stresom, nizko samozavestjo, itd. Današnji hitri tempo življenja z neskončno kolono obveznosti tako doma kot v službi, zahteva celega človeka in vso njegovo energijo. Jo sploh še kaj ostane za sproščanje in spolne užitke?

Za spolne odnose ne potrebujete le želje, ampak tudi telesno in mentalno pripravljenost. Če ste povsem izžeti in izčrpani, verjetno niti ne pomislite na spolne odnose, če pa že, pa vaše telo deluje na minimumu in skorajda zahteva počitek.

Vzroki so kompleksna mešanica telesnih in psiholoških dejavnikov – lahko zadevi sploh pridemo do dna?

staminA

eliksir za njega

Spolne disfunkcije so definirane kot psihofiziološke motnje, ki posamezniku onemogočajo, da bi lahko užival v spolnem odnosu oziroma v vseh njegovih fazah; v fazi spolne želje, fazi vzburjenja in v fazi orgazma. Že samo ime »psihofiziološke motnje« pove, da gre za mešanico fizičnih in psiholoških dejavnikov.

Zato je tudi samo zdravljenje precej oteženo, saj gre za kompleksne vzroke težav, ki jih na eni strani obravnavajo strokovnjaki na področju mentalnega zdravja, na drugi strani pa tudi urologi in specialisti, ki so osredotočeni predvsem na telesne vzroke, kot je na primer sladkorna bolezen, motnje krvnega obtoka, srčno žilne bolezni, itd.

Pravzaprav bi bilo idealno, če bi za težave v spolnosti našli očiten organski vzrok, saj bi potem lahko enostavneje zdravili zdravstveno stanje in posledično bi se istočasno dvignil tudi libido in spolna moč. A največkrat je takšnih hitrih in enostavnih rešitev zelo malo. Moški se s problemom največkrat soočajo sami.

Naše stranke o nas:

Matija C. 56 let, Ljubljana

»Najprej sem bil v dvomih, če bo to sploh delovalo, saj sem poskusil že marsikaj, pa brez učinka. Po 3 mesecih uporabe pa resnično opažam velike spremembe. Imam več energije, sem bolj »za stvar«, in tudi zdržim dosti več časa, kot sem prej. Priporočam!

Darjo H. 66 let, Novo mesto

»Nimam nobene bolezni, pa še vedno nisem mogel doseči erekcije, kot bi si želel. Pomislil sem celo na viagro, pa sem si hitro premislil, ko so mi prijatelji povedali za stranske učinke. Stamino sem odkril povsem po naključju, in moram reči, da sem zelo zadovoljen. Kapsule jemljem vsak dan, in po enem mesecu že opažam, da se počasi vrača spolna moč, kakršno sem imel prej.«

Grega O. 45 let, Ajdovščina

»Enostavno je bilo preveč vsega. Vsak dan po službi sem se počutil izžet kot cunja. Zaradi moje izčrpanosti je trpelo tudi spolno življenje. Nisem imel dovolj energije, usahnilo je tudi poželenje. Zelo sem si pomagal s Stamino. Libido se je dvignil, in imam več energije za užitke.«

Sanja L. 53 let, Polzela

»Stamino jemljeva skupaj z možem. Vsi so nama govorili, da se spolnost v zrelih letih spremeni. A midva sva se odločila, da vse prepričava, da to ni res. Jaz jemljem dopolnilo, da lahko dohajam možev visok libido, on pa ga jemlje zato, da mu pomaga pri vzdržljivosti med odnosom. Zdaj še bolj uživava v intimnih trenutkih.«

 

Do rešitve lahko

pridete le sami – kako?

Za večjo spolno željo in spolno moč ter za zdravo erekcijo in ejakulacijo lahko veliko naredite sami. Težave v spolnosti so rešljive, le vzemite si čas in opremite se z vsemi informacijami, ki jih potrebujete. Pomembno je, da težavo prepoznate in nato ukrepate.

Poskusite z vadbo, vprašanje zdravnika, ali predpisana zdravila lahko povzročijo padec libida, izogibajte se pitju alkohola, skušajte si vzeti več časa za vaše hobije in počitek, privoščite si sproščujočo masažo ter vlagajte v partnerski odnos.

Vaše telo lahko potrebuje le eno brco, zato da se procesi začnejo obnavljati in odvijati v pravo smer. Pravijo, da skrivnost do napredovanja je začetek. Podprite telo z dodatkom StaminA, ki vas bo opremil z vzdržljivostjo in energijo, ki jo potrebujete za spolno moč in libido. Afrodiziak iz naravnih sestavin, posebej zasnovan za moške, ki vedo, kaj želijo!

 

  1. Preverjena in certificirana nemška kakovost z več kot 20-letno tradicijo (zasnovano, izdelano in z raziskavami podprto v Nemčiji).
  2. Sestavine so zasnovane tako, da nudijo visoko biološko razpoložljivost in absorpcijo (telo maksimalno izkoristi vse učinkovine).
  3. Optimalni odmerki zagotavljajo hitro delovanje in opazne spremembe v nekaj tednih.
  4. V kapsulah so samo čiste in aktivne sestavine brez dodatnih pomožnih snovi, kot so umetni konzervansi, polnila, sladkorji in barvila.
  5. Edinstvena kombinacija 8 naravnih sestavin v popolnem razmerju – vsaka sestavina daje pozitivne učinke na spolno moč, libido in zdrave ravni moških hormonov, v kombinaciji pa ustvarjajo sinergijo, ki samo še krepi učinke vsake posamične sestavine.

StaminA dodatek za moške – 5 razlogov za nakup

Edinstvena kombinacija 8 naravnih sestavin v popolnem razmerju

ARGININ

Arginin je aminokislina, ki v krvi sprošča dušikovo kislino. Slednja ni pomembna le za odstranjevanje mlečne kisline, ki nastaja med intenzivnimi treningi, temveč tudi pomaga pri doseganju zdrave erekcije, saj sprošča mišice spolnega uda in v ud dovaja večje količine krvi.

IZVLEČEK KORENINE MACA

Je edina užitna rastlina, ki raste v ekstremnih pogojih nad 4000 metri nadmorske višine. Že južnoameriški Inki so korenine Mace cenili kot naravni afrodiziak, ki spodbuja poželenje in povečuje spolno moč. To potrjujejo tudi številne sodobne študije. Maca povečuje tudi vzdržljivost pri fizičnih naporih, saj telo podpre z dodatno energijo. 

IZVLEČEK AVENE SATIVE

Zeleno steblo mlade ovsene slame slovi kot naravni afrodiziak. Viša ravni luteinizirajočih hormonov, s čimer spodbuja sproščanje vezanega testosterona in uravnoveša hormone, potrebne za zdrav spolni nagon in spolni odziv. Hkrati obnavlja živčni sistem in nudi podporo v stresnih obremenitvah in pri tesnobi.

KOFEIN

Kofein, ki ga najdemo v kavi in pravem čaju, stimulira centralni živčni sistem, zato telesu daje energijo, zmanjšuje utrujenost in pospešuje metabolizem. Kofein je udeležen tudi v kemični reakciji, ki spodbuja pretok krvi v spolnem udu. Zato lahko nudi pomoč pri motnji erekcije.    

ASPARAGINSKA KISLINA

Naravna aminokislina je nepogrešljiv gradnik beljakovin. Spodbuja tudi proizvodnjo luteinizirajočih hormonov, ki so odgovorni za sproščanje testosterona. Povečane ravni testosterona pa vplivajo na višji libido. Asparaginska kislina je koncentrirana v modih in celicah semenčic, pri čemer skrbi za zdravo koncentracijo in gibljivost semenčic.

IZVLEČEK RASTLINE MUIRA PUAMA

Učinke stebel in korenin nizko rasle rastline so poznali že domorodci brazilskega deževnega gozda in ji nadeli ime »viagra Amazonije«. Njene sestavine (muirapuamin, alkaloidi, steroli in maščobne kisline) naj bi pozitivno vplivale na spolno moč in erektilno funkcijo, skupaj s povečevanjem fizične in spolne vzdržljivosti.

IZVLEČEK BOROVEGA LUBJA

Izvleček borovega lubja je bogat z bioflavonoidi, ki imajo protivnetne in antioksidativne lastnosti. Hkrati povečuje proizvodnjo dušikovega oksida, ki širi krvne žile in povečuje pretok krvi v različne dele telesa, med drugim tudi v spolni ud. Zaradi te lastnosti lahko posredno pomaga pri težavah z erektilno disfunkcijo.

NIACIN

Vodotopni vitamin B3 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalnemu psihološkemu delovanju ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Nadledvični žlezi pomaga proizvajati spolne hormone, hkrati pa spodbuja k hitrejšemu pretoku krvi, kar je pomembno pri ohranjanju erekcije in doseganju zdrave ejakulacije.

Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih učinkov na spletni strani. Izdelek ni namenjen preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

poiskusite moč najboljše formule