Prostatin

za gentelmane

Po 40. letu ima težave s povečano prostato med 50 in 60 odstotkov moških, pri 80. letu pa že skoraj vsi.

prostatin

Zdravje prostate.

Prostata je pomemben del moškega reproduktivnega sistema in se nahaja med mehurjem in penisom. Odgovoren je za izločanje prostatske tekočine v sečnico, ki teče skozi središče prostate.

Prostata je obdana z mišičnimi vlakni, ki se krčijo in silijo prostatno tekočino v sečnico. Prostatska tekočina ščiti spermo med ejakulacijo.

Naša ponudba prostatina:

 

Sestavine in hranila prostatina

Kompleks prostate za moškega z dragocenimi rastlinskimi pripravki iz koprive, lanenega semena, buče in granatnega jabolka koristno dopolnilo z lycopene, piperine, vitamin C, cink in selen.

Vitamin C in Selen

Vitamin C in selen prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema in ščitita celice pred oksidativnim stresom

Narejeno ter preverjeno v Nemciji.

Cink

Cink je ključen za zdravo spolnost in normalno plodnost

Vitamin D3

Ima pomembno vlogo pri razvoju kosti in zob ter pri delovanju imunskega sistema. Med drugim povečuje zmožnost tankega črevesa, da lahko učinkovito absorbira kalcij iz prehrane.

Likopen

Likopen je mogočen antioksidant, ki lovi in nevtralizira proste radikale; ti poškodujejo telesne celice in so glavni krivec za staranje.

naročila

Naroči svojo stekleničko

Prostatin uporablja le skrbno izbrane surovine, katerih kakovost redno preverjamo in spremljamo.

Znaki bolezni prostate katerih ne smete spregledati!

Težave pri uriniranju in praznenju mehurja so pri moških pogosto povezane s prostato. Že prve opozorilne znake, ki se pri moških nad 50 let pojavijo pri uriniranju, je treba jemati resno in obiskati zdravnika. Šele ko zdravnik določi, da gre za nenevarno povečanje prostate in izključi možnost raka prostate, si lahko pomagate sami.

Težave pri uriniranju in praznenju mehurja so pri moških pogosto povezane s prostato. Že prve opozorilne znake, ki se pri moških nad 50 let pojavijo pri uriniranju, je treba jemati resno in obiskati zdravnika. Šele ko zdravnik določi, da gre za nenevarno povečanje prostate in izključi možnost raka prostate, si lahko pomagate sami.

Težave pri uriniranju so pri mlajših moških in moških srednjih let najpogosteje vzrok vnetja v prostati, pri starejših moških pa vzrok povečane prostate. Običajno prvi simptomi in znaki nastopijo že veliko prej, preden težave s prostato pričnejo vplivati na kakovost življenja in jih moški prične prepoznavati kot bolezenske težave. A z zgodnjim odkrivanjem in pravočasnim pričetkom zdravljenja se lahko močno izboljša težave pri uriniranju in prepreči morebitne zaplete, če gre za bolj resno obolenje, kot je rak prostate. (vir:Vizita)

Prostata je pomemben del moškega reproduktivnega sistema in se nahaja med mehurjem in penisom.

– eteria vitamini –

Več informacij o prostati

Zaščitite svojo prostato

Vsak drugi moški bo imel v življenju zdravstvene težave s prostato. Številne študije so pokazale, da lahko likopen – naravna vitalna snov iz paradižnika – ščiti prostato.

 

Prostata - naravne rešitve!

Prostata je pomemben del moškega reproduktivnega sistema in se nahaja med mehurjem in penisom. Odgovorna je za izločanje prostatične tekočine v sečnico, ki poteka skozi središče prostate.

 

 

*V skladu z veljavno zakonodajo se v Sloveniji ne sme spodbujati in promovirati zdravilnih učinkov hrane, zato predvidevamo, da si boste lahko, če je to potrebno, pridobili vse potrebne podatke o številnih področjih delovanja vitaminov in mineralov.

Bodi ozaveščen